Vés al contingut
Qui som_Associació Atlàntida

Qui som

A l’Associació Atlàntida el nostre propòsit principal són les persones i el seu benestar. Per aquest motiu som una entitat de caràcter social i sense ànim de lucre.

Treballem en la inserció de professionals estrangers a la societat d'acollida, promovent diverses activitats. Els nostres projectes estan pensats per donar suport a l'homologació de la formació acadèmica i la facilitació de l’accés al mercat laboral.

La nostra activitat principal és:


Missió

  • Promoure la formació i la preparació dels professionals per millorar la relació i comunicació intercultural en les seves intervencions.
  • Contribuir a la inserció de les persones estrangeres en la societat d’acollida.
  • Propiciar espais de debat i de reflexió entre els professionals oberts al món associatiu de la immigració.

Visió

1) La governança amb una major participació dels nostres socis/es que se sentin corresponsables dels projectes de l’associació.

2) Les relacions institucionals que han de permetre establir vincles i afinitat amb uns interessos comuns amb les organitzacions professionals i l’administració.

3) L’activació de la intel·ligència col·lectiva dels i les professionals que des de l’anàlisi de l’entorn ens permeti captar les necessitats a respondre.

4) Alimentar el futur de l’Associació amb la satisfacció de la persona sòcia en el present.

Valors

Centrats en l’acollida, la igualtat d’oportunitats per a tota la població, el diàleg intercultural, el reconeixement de la diversitat, la lluita per la inclusió, i la coherència amb el nostre compromís.