Vés al contingut
Xerrada

Presentem el SARU al cicle de xerrades del laberint de la regularització

Xerrada

Des del Servei d'Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU) gestionat, per l'Associació Atlàntida, vam tenir l'oportunitat de presentar el servei i explicar quins són els tràmits sobre els quals oferim acompanyament i assessorament a les persones nouvingudes, aprofitant l'última part de la nostra intervenció per resoldre dubtes i tractar qüestions específiques que ens plantejaven els i les assistents.

Les sessions es van celebrar entre el 19 de gener i el 9 de març a l'Oficina Pla de Barris de Santa Eugènia (Girona). S'hi tractaven diversos temes d'interès per a persones migrades i d'altres professionals que treballen amb aquest col·lectiu amb la finalitat d'aclarir dubtes sobre tràmits en matèria d'estrangeria.

Les jornades van ser organitzades per ASOCOLGI (Associació de Colombians a Girona que realitzen un servei de primera acollida en col·laboració amb l'Ajuntament de Girona) conjuntament amb la Comunalitat Güell

Seguim teixint una xarxa de col·laboració mútua amb entitats i l'Administració per a fer possible que les persones de tot el territori puguin conèixer el servei SARU i el servei que oferim.