Vés al contingut
whatsapp_image_2022-05-26_at_17.10.13.jpeg

Assistim al concert de 20 anys IBEROAMÈRIA-CONSERVATORI del Liceu

whatsapp_image_2022-05-26_at_17.10.13.jpeg

El Conservatori Liceu va celebrar els 20 anys del Programa de Col·laboració amb Iberoamèrica amb un concert a càrrec d’alumnes i exalumnes, el passat dia 19 de maig, a l’Auditori del Conservatori Liceu de Barcelona. 

Colòmbia tenia un paper protagonista en aquest acte, pel nombre d’activitats conjuntes i per la quantitats i qualitat de músics que han estudiat al Conservatori i que, enguany, són músics destacats a tot el món.

El Consolat de Colòmbia va convidar al SARU (Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari) a l’acte, per la seva trajectoria en assessorar i donar acompanyament en el procés de reconeixement de titulacions universitàries estrangeres a l’Estat espanyol. 

Al llarg dels seus 185 anys d’història, el Conservatori del Liceu ha manifestat una clara vocació internacional, estant en contacte amb les principals tendències de la música europea i mundial, i ha estat un pol d’atracció per a estudiants, professors i músics de tot el món.

El concert va comptar amb la participació d’exalumnes destacats convidats especialment per a aquesta celebració, com la violoncel·lista veneçolana Cecilia Palma, el guitarrista colombià Edwin Guevara, el pianista argentí Hugo Schuler, els cantants colombians Andrea Niño i César Cortés, i el percussionista Uriel Andrés Marín, també de Colòmbia. Els van acompanyar a l’escenari un quartet de saxofons, el Grup de Cambra Llatinoamericà i la Big Band del Conservatori Liceu.