Què fem

Propiciar espais de debat i reflexió interna sobre els processos migratoris i la interculturalitat entre els i les professionals de la xarxa, buscant aquelles sinergies que ens han d'ajudar a prendre consciència directa de l'altre i dels obstacles inherents el desconeixement mutu.

Facilitar l'integració de professionals nouvingutsi nouvingudes a la nostra xarxa formativa i de treball, mitjançant el Projecte Interprofessions, acompanya el procés de homologació de títols universitaris, formació professional, i batxillerat, sense costos pels participants.

 HOMOLOGACIÓ I CONVALIDACIÓ DE TÍTOLS UNIVERSITARIS - S.A.R.U. - Servei d'Acompanyament al Reconeixement Universitari

Coneixement i assessorament sobre totes les gestions, tràmits, taxes del procés d'homologació o convalidació del teu títol universitari dins la teva nova societat d'acollida. Estudi del teu expedient acadèmic particular.

Des de l'any 2010 amb un conveni/contracte entre la Generalitat de Catalunya (Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania) i l’Associació Atlàntida, amb col·laboracions del Ministeri d’Educació, l’Obra Social “la Caixa”, Catalunya ofereix a les persones, amb titulacions universitàries estrangeres, orientació i assessorament en els processos de reconeixement de la seva qualificació universitària.

Cal dirigir-se a: Servei d'Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU)
Via Laietana, 2, - 08003 Barcelona
Horari d'atenció:
Dilluns i dimecres de 9.00 a 15.00 h
Dimarts i Dijous de 9.00 a 17.00 h
Divendres de 9.00 a 14.00 h
Tel.: 93 552 69 89

mail : saru@gencat.cat

 Programa Interprofessions

Des de l'associació Atlàntida volem contribuir a la inserció dels professionals estrangers en la societat d'acollida, promovent diverses activitats:

  • Informació, assessorament i acompanyament individualitzat sobre el procés de formació i d'homologació i convalidació a l'estat espanyol de títols d'altres països.
  • Inserció a la xarxa formativa, formal i no formal: universitats i centres de formació.
  • Sessions grupals sobre temes relacionats amb el món formatiu i laboral. Informació, assessorament i coordinació amb la xarxa associativa i la xarxa universitària, relacionada amb la immigració.

Els horaris d'atenció són:
Dimarts i dijous de 10 a 13.
Demanar cita trucant al 93 4234204, en l'horari convingut,
o envia un mail a: interprofessions@gmail.com -  Coordinadora Anna Llaudet

 

L'Associació Atlàntida en col·laboració amb La Secretaria d'Immigració de la Generalitat de Catalunya, El Ministeri d'Educació, L'Obra Social "LA CAIXA", El Servei d'Ocupació de Catalunya SOC, L'Ajuntament de Barcelona i La Diputació de Barcelona promouen l'homologació de títulacions acadèmiques de persones estrangeres.