Actualitat

Articles d'interès

23 Novembre 2022

Hem celebrat 20 anys d’Atlàntida!

El dia 17 de novembre del 2022 vàrem convocar a amics i amigues, col·laboradors/es i socis/es a un acte commemoratiu del naixement de l’Associació Atlàntida, que va tenir lloc el novembre de 2002, gràcies a la iniciativa d’uns professionals liderats per la Montse Feu, que treballaven amb la població migrada i buscaven nous espais d’intercanvi per aconseguir una interrelació entre les realitats de les dues ribes de la Mediterrània.
Llegir més
19 Juliol 2022

Felicitació a la Sra. Fàtima Ahmed

El lliurament de les Creus de Sant Jordi 2022 ha reivindicat Catalunya com a terra d’acollida, diversa, plurilingüe i mestissa. Des de l’Associació Atlàntida volem felicitar a la Sra. Fàtima Ahmed, que ha rebut la Creu de St.

Llegir més
05 Juliol 2022

Violència racial

Fa uns dies a la frontera marroquina amb Melilla es va viure una situació sagnant en la qual 37 emigrants i refugiats van morir víctimes de la violència racial, la brutalitat, i la manca de respecte al valor de la persona humana.

Llegir més
07 Juny 2022

Els matrimonis forçats a Pakistan

La premsa durant aquest mes de juny s’ha fet ressò del doble assassinat de dues germanes paquistaneses que es varen negar a acceptar el matrimoni forçat al que havien estat sotmeses, i volien aconseguir el seu divorci per recuperar la

Llegir més
14 Desembre 2021

Canvis inajornables

Fa uns dies la premsa va informar d'un incendi a la plaça Tetuan de Barcelona en un caixer que estava abandonat on un matrimoni amb dos fils petits vivien i varen morir víctimes de la més absoluta pobresa que els portà a acceptar aquest lloc malgrat que no gaudia de les mínimes condicions per a viure.
Llegir més
15 Octubre 2021

Oportunitats a persones joves

Com a Associació de caràcter social, creiem en la necessitat de donar oportunitats d’inserció laboral a les persones joves. Per això, hem incorporat al nostre equip nous perfils professionals dins del programa Garantia Juvenil.
Llegir més

Pàgines